Personvernerklæring

Brukerveiledning delekatalog

Her følger en enkel veiledning for hvordan delekatalogen er bygd opp.

Alle kan i utgangspunktet nytte vår delekatalog, men for å handle må du registreres som bruker hos oss.
Vi har valgt og ikke legge ut priser på våre produkt, da dette vil være vanskelig å vedlikeholde, derimot på kampanjer og kampanjeprodukt vil produktene prises.
Firma som er kunderegistrert hos oss velger betaling via faktura, mens privatkunder/engangskunder velger forhåndsbetaling via bank.
Kunder som har fraktavtale hos transportør bes oppgi sitt kundenummer/avtalenummer hos ønsket befrakter.
Dersom ikke dette beskrives blir frakt tillagt faktura fra oss.

Alle våre bussmodeller er lagt inn med like hovedkategorier og underkategorier og ved å navigere i de forskjellige modellene vil du kunne finne reservedeler spesifikt til desse modellene. I tillegg kan du søke etter artikler i kategorien "alle deler" som omfanger absolutt alle artikler som ligger i webkatalog-basen.
Når ønskede artikler er funnet legges desse i handlekurven. For de kunder som allerede har artikkelnummer og ikke trenger søke opp artikler nyttes hurtigkassen, her "punches" artikkelnummer og antall direkte i kassen.
NB! gjelder alle artikler som er innlagt/finnes i denne webkatalog-basen
Noen artikler som sideluker, samt sideruter må bestilles manuelt der det blir bedt om å legge inn nødvendige data/informasjon, alt dette for at vi skal kunne levere riktig vare.
Du som bestiller vil få bekreftelse via e-post om status på din ordre ved bestillinger

Tilbake
Kopirett © 2024 Vest Service AS
NO 983 645 275 MVA / VAT